Connect with us

Hiburan

“Bergenang airmata melihat kerinduan Uwais pada ibu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com D32f9245628b13c9e7be261ae4ceed01 Scaled

Selamat Hari Ibu kepada semua insan yang bergelar ibu. Meskipun wanita yang belum mempunyai anak namun masih layak bergelar ibu dan semoga anak-anak yang ada sentiasa ingat akan jasa ibu kalian yang sentiasa banyak masa pengorbanan membesarkan anak-anak. Setiap helaan nafas ibu kita semuanya adalah demi anak-anaknya. Pasti mereka tidak meminta untuk dibalas jasanya namun sebagai anak, hargailah mereka.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sempena hari ibu ini Makder iaitu isteri kepada pelakon veteran. Raissuddin, turut memberikan sepatah dua kata, dan ahli keluarga juga turut menghargai dengan cara memberikan bunga sebagai tanda penghargaan.

World Wide24.com 465d1476aa495255c7a372a6064f28b5

Meskipun hanya bergelar ibu tiri nun dek kerana sikapnya yang baik, dan memang bertanggungjawab serta menyanyangi anak-anak dan cucu tiri seperti anak kandungnya. Justeru itu beliau turut disayangi dan sentiasa menjadi ibu kepada anak dan cucunya.

Pun begitu, Uwais yang turut berada di pejabat Makder terlihat gambar yang tidak ditanggal, gambar tersebut penuh dengan kasih sayang dan ia adalah ibu kepada Uwais iaitu arw4h Siti Sarah. Melihat dari tatapan Uwais ternyata tampak benar matanya yang menyimpan seribu perasaan rindu.

World Wide24.com A1563f7a542781503eb893dbc1803689

Lihatlah apabila Uwais menatap wajah yang didinding, meskipun mereka dalam watak lakonan, namun terlihat Uwais benar rindu. Malah, setiap yang melihat video ini merasakannya. Kehiilangan yang paling saakit untuk dilalui.

Uwais memang rapat dengan atok dan makder, meskipun adik beradik yang lain turut rapat namun Uwais lebih rapat dan sering bersama-sama atoknya. Uwais juga seorang abang dan anak yang sangat baik dan sudah matang. Malah lebih bertanggungjawab semenjak adanya Ayash.

World Wide24.com Eecd582fed1d906d5007ae004ed9cba8

Ramai yang mengatakan bahawa mereka turut bersedih malah sehingga bergenang airmata. Ramai yang memahami duk4nya  perasaan Uwais apatah lagi ibu yang dicintai sekelip mata pergi menghadap Ilahi.

Pelbagai komen-komen yang diberikan. Malah, perasaan kehiilangan ibu adalah yang paling sukar untuk diterima. Bukan sahaja sedih dek kerana itu, netizen juga turut bersedih dek kerana usia mereka yang seawal kanak-kanak menerima dugaan sehebat ini.

World Wide24.com Cfff93f710c28e522d1f3d189eea3bac

Bukan semua memahami perasaan itu namun pasti apabila mengenangkan usia mereka semuda ini telah menerima ujian terhebat, dan perlu kuat.

Pasti ramai yang turut menitiskan airmata bersama meskipun dalam video itu, Uwais seolah ingin meluah.

Sumber: ig suciuwais

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!