Connect with us

Hiburan

“Ayash dah jumpa mama baru”- Netizen

Published

on

CC Ink 1

P3m3rgiian penyanyi 4rwh Siti Sarah telah meningg4lkn kesan yang amat mendalam buat suaminya Shuib Sepahtu. Umum mengetahui bahawa pasangan tersebut sebelum ini seumpama belangkas kerana mereka kemana sahaja pastinya berdua. Sama ada dalam menguruskan perniagaan mahupun melakukan aktiviti kerjaya seni masing- masing. Bagaimanapun setelah p3mergian 4rwh isterinya itu, Shuib dilihat melalui situasi yang agak sukar untuk menjalani kehidupan seharian beliau tanpa kehadiran bidadari kesayangan di sisinya lagi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Namun begitu, Shuib tetap perlu akur dengan perjalanan takdir kehidupan beliau. Apatah lagi ketika ini ke empat orang anak beliau memerluk4n perhatian daripada dirinya yang kini terpaksa menjadi seorang bapa dan juga ibu buat anak- anak tersayang.

Shuib Watie 3

Perngorbanan demi pengorbanan juga terpaksa dilakukan demi untuk menjaga dan membesarkan anak bongsunya Ayash Affan dengan penuh kasih sayang dan amanah seperti yang di minta oleh 4rwh isterinya itu.

Status Shuib Sepahtu sebagai seorang duda terhangat pada masa ini sering menjadikan dirinya sebagai sasaran g0ssip. Shuib mengakui, bukan mudah untuk beliau mencari pengganti 4rwah isterinya. Apatah lagi seseorang yang ikhlas menerima diri beliau serta 4 orang anaknya.

Shuib Watie 2

Menerusi Instagram, ibu kepada Shuib memuatnaik beberapa keping gambar terkini memaparkan beliau berada di lapangan terbang bersama ahli keluarga yang menghantarnya ke sana untuk menunaikan ibadah umrah.

Gambar yang di kongsikan oleh ibu Shuib berkenaan menarik perhatian netizen apabila turut berkongsi gambar seorang wanita yang bernama Watie sedang mendukung anak bongsu Shuib iaitu Ayyash Affan.

Kehadiran Watie yang turut berada bersama di lapangan terbang untuk menghantar ibu Shuib menunaikan ibadah umrah itu menguatkan lagi desas desus mengenai hubungan yang sedang terjalin antara Watie dan Shuib.

Shuib sebelum ini pernah mendedahkan bahawa beliau sedang mengenali hati budi seorang wanita dan wanita berkenaan mendapat restu ibu serta sangat di senangi oleh anak- anaknya.

Shuib Watie 1

Menerusi ruangan komen, netizen mendoakan supaya ibu Shuib dapat menunaikan ibadah umrah dengan sempurna. Gambar yang di kongsikan oleh ibu Shuib itu turut membuatkan netizen sebak melihat ibu Shuib yang kelihatan sangat berat untuk berpisah dengan cucu kesayangannya itu.

Walaupun Shuib belum lagi mendedahkan nama dan wajah wanita yang sedang bertahta di hati beliau itu, namun rata- ratanya netizen meneka wanita tersebut adalah Watie memandangkan Shuib kerap di lihat meningg4lkan tanda suka pada setiap hantaran wanita tersebut di Instagram. Berikut dikongsikan komen netizen.

Shuib Watie 9

Memandangkan ibu Shuib sendiri telah memberikan lampu hijau berkongsi gambar Watie mendukung Ayyash Affan di Instagram, mungkin hubungan mereka berdua sudah ke fasa yang lebih serius. Tak lama para peminat nak makan nasi minyak Shuib.

Sumber: ig amy salmi

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu . Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!