Connect with us

Hiburan

“Awat muka Nad macam sembab”-Netizen

Published

on

Picsart 23 03 25 22 38 28 486 Scaled

Kehidupan yang kita rancang tidak semua berjalan dengan baik tapi apabila kita mempunyai kenyakinan bahawa perubahan dalam kehidupan untuk mendapat yang lebih baik adalah penting juga. Melihat perubahan dalam kehidupan Nad Zainal rata-rata semuanya suka akan perubahan tersebut. Apatah lagi pasangan hidupnya juga seorang selebriti yang dikenali, Ungku Ismail. Seorang pelakon yang hebat juga.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sama-sama sering berlakon dalam dunia lakonan, kini bersama didalam kehidupan suami isteri, dna sama-sama seperti didalam drama kata netizen. Mereka memang mempunyai keserasian dalam perhubungan. Seronok melihat keserasian tersebut.

Screenshot 20230325 212709 Instagram

Menerusi perkongsian Nad, mereka sedang makan bersama dan menceritakan sedikit sebangak produk yang ingin dipromosikannya. Terlihat komunikasi yang baik dan akrab oleh pasangan ini. Pandangan mata juga sangat jelas menggambarkan kasih sayang yang benar tulus ikhlas.

Bukan sahaja itu yang dilihat, diruangan komen terliht banyak yang mempersoalkan tentang Nad yang sudah semakin hari semakin berisi. Bukan dapat ditutup namun ia jelas kelihatan apatah lagi jika dari sisi tepi.

Screenshot 20230325 212713 Instagram

Ramai yang menjelaskan bahawa dek kerana makan ub4t yang Nad amalkan, namun Nad menyatakan bahawa ia kerana kebahagiaan yang dirasai. Ramai yang faham akan perkara itu malah dek kerana bahagia juga ber4t bdan boleh naik serta merta.

Biasalah mula mula kahwin rajin makan bersama dengan pasangan selera autom4tik akan naik dan happy. Sebenarnya banyak kemungkinan lain Nad berisi ini ramai yang peliik sebab macam mendadak sangat nampak tetapi tak sangka pulak ini jawapan Nad.

Bukan itu sahaja malah ramai yang mentafsirkan bahawa Nad sedang hamil namun merahsiakannya. Rasanya netizen memang mahir meneka. Agaknya Nad akan berkongsikan berita gembira tersebut atau tidak ya.

Screenshot 20230325 212906 Instagram

Pasangan ini sangat mendapat sokongan daripada peminat malah peminat-peminat mereka sangat sukakan perhubungan mereka yang sehingga ke perkahwinan ini. Semoga perhubungan ini akan terus kekal hingga jannah.

Pelbagai komen-komen mengenai betapa tembamnya Nad dan pipinya sekarang menjadi bualan netizen diruangan komen. Nad juga mengakui dan berkata ia adalah ketembaman yang bahagia.

Screenshot 20230325 212856 Instagram

Bukan sahaja tentang  Nad malah ramai yang mengatakan bahawa suaminya Ungku Ismail turut kelihatan makin berisi nampaknya semakin mendadak naik ber4t bdannya. Agaknya mereka sedang berbahgia berdua kan. Ataupun di sebabkan Nad bakal mengumumkan berita gembira tak lama lagi ke mana lah tahu kadang orang yang berbadan dua memang akan nampak gmuk dan juga berat badan akan naik mendadak.

Sumber: ig nadzainal

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!