Connect with us

Hiburan

“Apa nama girlfriend pertama?” – Zahirah Macwilson

Published

on

World Wide24.com A4ff2d96d26e0c45087c82a83de2aa57

Sedang isu tentang Aiman Hakim dan juga Zahirah Macwilson, menjadi hangat diperkatakan di media semakin banyak video lama dimuat naik semula untuk mengingatkan pihak di sana bahawa Zahirah dan suami telah berbahagia apatah lagi menantikan kelahiran anak kedua mereka, sebenarnya perlu juga menerima dan move on dengan takdir yang telah ditentukan oleh Ilahi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Perlihat daripada perkongsian ini ramai yang bahagia dan terlihat bahawa Zahirah bersama suami sangat bahagia dan sangat memahami satu sama lain mereka juga sentiasa mempunyai jenaka untuk bergelak ketawa bersama-sama.

World Wide24.com 025e5dc660f6396918ff5152f49acaa9

Peminat berkongsikan tentang gambar-gambar dan video lama tentang pasangan ini, bahkan lamanya sentiasa berpihak kepada pasangan ini walaupun diam diri akan tetapi menampakkan pasangan ini sangat tinggi marvahnya.

Apa yang mereka bualkan ialah siapakah pertama Aiman dan nampak sedikit gvgup untuk Aiman menjawab nama beliau menyatakan bahawa ketika umur 2 atau tiga tahun beliau telah mengenali cinta dan beliau telah mempunyai cinta sejak umur berikut.

World Wide24.com B7b5b6e4f4a3e5384a9efd40b79a8526

Tidak disangka seawal itu Aiman telah mengenali cinta dan nama yang pertama disebutnya adalah Siti Hanifah ramai yang tertanya-tanya siapakah Siti Hanifah ini dalam ramai yang tertanya-tanya adakah ia kek4sih lama itu.

@almynadiaaa

SITI HANIFAH 😂😂😂 #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #fathialatif #isaacraees #foryoupage

♬ bunyi asal – AIMAN HAKIM RIDZA – AIMAN HAKIM RIDZA

Sebenarnya Siti Hanifah ialah nama emak kepada Aiman dan emaklah yang menjadi kek4sih pertama cinta pandang pertama itu, jawapan daripada Aiman seorang yang matang dan p4ndai menjaga hati emak dan isteri, dua wanita yang hadir di dalam hidupnya sangat penting sehingga kini.

World Wide24.com Ce9ec687d6f993fb2281c360505f5288

Aiman dan Zahirah sangat berbakat di dalam bidang lakonan dan mereka sudah untuk berlaku di kaca tv akan tetapi mereka masih aktif di media apatah lagi mereka banyak mendapat tawaran untuk menjadi duta produk sahaja.

Apatah lagi kini Zahirah sedang berbdan dua dan menanti kelahiran anak kedua mereka jadi untuk menghadapi semua itu Zahirah perlu rehat daripada dunia lakonan dan terus menjaga kesihatan sehingga bakal melahirkan kelak.

Melihat soalan yang diberikan oleh Zahirah, ia adalah soalannya sukar dijawab tetapi untuk menjaga hati isteri dan emak sendiri, p4ndai jawapan yang diberikan oleh Aiman malah ramai netizen memuji sikap matang beliau dan fikiran yang terbuka itu membuatkan netizen semakin menyukai beliau dan pasangannya, antara komen netizen yang memuji Aiman.

World Wide24.com B9fa3b406125ddc220cb87fe3d1d264e

Di dalam rumah tangga perlu ada sikap kepercayaan antara pasangan satu sama lain adalah contoh dan bukti bahawa Zahirah dan pasangan sangat mempunyai kepercayaan yang tinggi apatah lagi jika seringkali digaanggu oleh kekaasih lama, semoga baik-baik saja untuk hubungan Zahirah dan suami.

Sumber: tiktok almynadiaaa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!