Connect with us

Umum

“Antara cabaran bila ramai anak” – Zizie Izette

Published

on

Erinsakura E59d55dcd8566b19e99a93915c8f5ddb

Seorang ibu itu sememangnya seorang yang istimewa. Seorang ibu itu bukan sahaja kuat fizikal, tetapi juga kuat dari segi mental kerana menjaga dan mendidik anak ini bukannya senang. Jika seorang anak boleh mencabar kesabaran kita, ap4tah lagi jika ada 5 atau lebih anak-anak.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Hanya seorang ibu yang memahami perasaan sukarnya menjaga dan mendidik anak-anak semua sekaligus sambil menjaga perasaan masing-masing.

Semua ketahui, selebriti yang dahulunya sangat dikenali dengan bakat lakonannya, Datin Sri Zizie Izette, sekarang sudahpun bahagia dengan pas4ngan beliau dan dikurniakan 3 anak kandung dan 2 angkat yang beliau sayangi.

Erinsakura Ff848834285d17952a36e017a82972ca

Baru2 ini Datin Sri Zizie Izette berkongsi momen anak-anak beliau ingin bermanja dengan beliau. Kelihatan salah seorang dari anak kembar beliau merajuk kerana adiknya dapat duduk di atas riba ibunya itu.

Beliau berkata anak-anaknya semua mahu dimanja dalam satu masa. Namun, beliau tidak rasa terbeban dengan kemahuan anak-anaknya itu malah beliau rasa seronok dan disayangi anak-anaknya.

Para netizen sangat mengagumi sifat keibuan Zizie Izette dan keakraban beliau dengan anak-anak dimana-mana. Ada juga yang terhibur dengan cara anak-anak Zizie merajuk dengannya hingga tertonggeng merajuknya.

Erinsakura F3d68650025a46c033879846250261e0

Menjadi ibu ini bukan suatu kerja yg mudah. Namun, ramai yang bersikap skeptikal terhadap pengorbanan ibu dan menganggap menjaga anak itu hanya kerja yang biasa.

Kita tidak harus menganggap begitu kerana tanpa kita sedar hanya seorang ibu sahaja tahu s4kit dan sukar untuk menjadi ibu.

Sumber : ig zizieizette

Artikel ini disediakan oleh world-wide24 . Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!