“Antara cabaran bila ramai anak” – Zizie Izette

Seorang ibu itu sememangnya seorang yang istimewa. Seorang ibu itu bukan sahaja kuat fizikal, tetapi juga kuat dari segi mental kerana menjaga dan mendidik anak ini bukannya senang. Jika seorang anak boleh mencabar kesabaran kita, ap4tah lagi jika ada 5 atau lebih anak-anak. Hanya seorang ibu yang memahami perasaan sukarnya menjaga dan mendidik anak-anak semua sekaligus sambil menjaga perasaan masing-masing.

Semua ketahui, selebriti yang dahulunya sangat dikenali dengan bakat lakonannya, Datin Sri Zizie Izette, sekarang sudahpun bahagia dengan pas4ngan beliau dan dikurniakan 3 anak kandung dan 2 angkat yang beliau sayangi.

Baru2 ini Datin Sri Zizie Izette berkongsi momen anak-anak beliau ingin bermanja dengan beliau. Kelihatan salah seorang dari anak kembar beliau merajuk kerana adiknya dapat duduk di atas riba ibunya itu.

Beliau berkata anak-anaknya semua mahu dimanja dalam satu masa. Namun, beliau tidak rasa terbeban dengan kemahuan anak-anaknya itu malah beliau rasa seronok dan disayangi anak-anaknya.

Para netizen sangat mengagumi sifat keibuan Zizie Izette dan keakraban beliau dengan anak-anak dimana-mana. Ada juga yang terhibur dengan cara anak-anak Zizie merajuk dengannya hingga tertonggeng merajuknya.

Menjadi ibu ini bukan suatu kerja yang mudah. Namun, ramai yang bersikap skeptikal terhadap pengorbanan ibu dan menganggap menjaga anak itu hanya kerja yang biasa. Kita tidak harus menganggap begitu kerana tanpa kita sedar hanya seorang ibu sahaja tahu s4kit dan sukar untuk menjadi ibu.

Sumber : ig zizieizette

Artikel ini disediakan oleh world-wide24 . Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*