Connect with us

Hiburan

“Anak dara sy menaangis, hari jadi dia semua org buat tak tau”- Aliff Syukri

Published

on

Sebut sahaja nama Dato Aliff Syukri Terlajak Laris, pasti ramai mengenali beliau yang meruapkan usahawan terkenal di Malaysia. Ada saja perkara viral yang melibatkan usahawan terkenal ini sehinggakan ramai memberi gelaran Raja Viral buat Dato Aliff Syukri. Kini, beliau lebih bertambah baik dan positif berbanding dahulu seperti yang dikatakan oleh netizen.

Dahulunya Aliff Syukri sering membawa kontroversi sehingga menjadi bualan hangat netizen. Namun sekarang Aliff tampil dengan imej yang lebih positif dan lebih fokus kepada perniagaannya.

Buktinya, baru-baru ini Aliff Syukri telah memujuk dan mengambil hati anak perempuannya Iaitu Qadejah. Pada ketika itu, Qhadejah menangis kesedihan kerana tiada seorang pun ahli keluarganya yang teringat pada tarikh ulangtahun kelahirannya.

Memandangkan Aliff Syukri sibuk dengan kerja manakala isterinya pula Datin Shahida berada di hspital menjaga anak bongsu iaitu Raudhah yang sedang saakit.

Cara Aliff Syukri mengambil hati anaknya dengan menyambut ulangtahun kelahiran qadejah membuatkan ramai netizen memuji sikap penyayang Aliff Syukri sebagai seorang bapa walaupun hakikatnya beliau seorang yang ‘giila-giila’.

Aliff Syukri terus membawa Qadejah bersama anak-anaknya yang lain ke salah satu restoran untuk menyambut ulangtahun kelahiran qadejah yang 11 tahun. Qadejah kelihatan cukup gembira selepas menerima sambutan ulangtahun kelahirannya bersama keluarga tercinta.

Menerusi video yang dikongsi Aliff Syukri di laman Instagramnya itu, beliau juga menghadiahkan Qadejah sebuah beg tangan kecil berjenama mewah.

Dalam pada itu, rata-rata netizen memberi respon positif buat Aliff dan ada juga sebahagian netizen yang sebak melihat video dikongsi Aliff itu.

“Nangis lah aku tengok, walaupun aliff syukri perangai giila2 tp dia tetap abah yg hebat untuk anak2 dia, Muka datin copy paste sungguh qadejah ni”- Netizen

Senyum lebar Qadejah bila dapat celebrate birthday dengan abah and adik-adik dia. Semoga Qadejah menjadi anak yang solehah ya..

Sumber: Instagram Aliffsyukriterlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!