Connect with us

Hiburan

“Ameena nampak lain sangat pakai tudung, dah mcm akak2 sgt” – Netizen

Published

on

Erinsakura Cda3f142f1e483798592537906050ef6

Hari ini semua wanita bergelar ibu di raikan dengan ucapan penghargaan dan doa doa yang baik dari seorang anak dan juga warga net. Ramai juga para selebriti dan artis tidak melepas peluang untuk meraikan dan berkongsi ucapan istimewa di laman sosial untuk ibu tersayang. Datin Shahida juga tidak melepas peluang untuk meraikan hari ibu hari ini. Datin juga yang kelihatan sangat berseri seri selepas kepulangan Dato Aliff ke pangkuan keluarga semalam juga turut tular di laman sosial sejak semalam.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Datin Shahida juga turut memberi ucapan kepada ibu nya dan ibu mertuanya Bonda Rozita di ruangan instagram miliknya. Status tersebut di komen juga Dato Aliff dengan memberi ucapan selamat hari ibu untuk isterinya dan ibunya Bonda Rozita.

Erinsakura 9222b5e109c1954e9019fabe91208e52

Hubungan yang rapat antara Datin Shahida dan Bonda Rozita sudah pasti tidak menjarakkan mereka sebagai mertua dan menantu. Sudah pasti Datin sendiri mengangapkan Bonda seperti ibunya sendiri. Tetapi di dalam gambar status Datin Gambar Ameena yang menjadi tumpuan netizen.

Mana tak nya, gambar Ameena bertudung membuatkan ramai merasakan Ameena sangat comel dan Ameena nampak sangat mature. Jika Khadejah anak perempuan Datin sudah biasa kita lihat dia bertudung tetapi Ameena baru pertama kali nampak bertudung membuat ramai teruja sebab sangat comel.

Erinsakura D5b25c3580714f792c6ab27810596bc5

Muka kacukan Ameena membuatkan dia nampak comel dan ayu bertudung. Senyuman Ameena pun sangat manis membuatkan semua warga net tertarik dan rata rata memberi komen Ameena sangat comel bertudung.

Netizen juga memberi pendapat muka Ameena nampak iras iras Datin Shahida. Mungkin sebab membesar dan menyusu dengan Datin kan membuatkan dia lebih serasi sebagai anak Datin walaupun hanya anak angkat.

Erinsakura 87edcc8248701679836f995dce7f5986

Ameena nampak lebih matang dari usianya apabila berfesyen seperti itu. Ada juga berpendapat Ameena nampak seperti kakak kakak sangat.

Ternyata Ameena anak angkat kepada Dato Aliff dan Datin Shahida sering menjadi tumpuan netizen kan. Anak sekecil itu jika di didik bertudung insyaAllah akan belajar menuntup auratnya dengan sempurna jika besar kelak.

Alhamdulillah, Ameena di besarkan dalam keluarga Datin dan Dato yang juga mengutamakan soal agama di dalam kehidupam seharian mereka. Semoga Ameena membesar menjadi anak yang baik solehah anak yang akan berbakti kepada Dato dan Datin kelak.

Sumber : Ig shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!