Connect with us

Hiburan

“Alhamdulillah siapa cakap ibu titi tu j4hat dan garang” – Netizen

Published

on

Melihat Watie melayan anak- anak Shuib sememang nampak keikhlasan yang dipamerkan malah anak-anaknya juga turut selesa dengan melihat senyuman anak-anaknya. Sudah pasti gembira sekarang kerana mereka tidak tahu menyembunyikan perasaan yang ada Jika mereka selesa dengan Watie sudah tentu mereka begitu jujur dan jika sebaliknya pun mereka akan mengatakan ia. Terlihat Watie pandai mengambil hati anak-anak dan mereka juga sering menghabiskan masa bersama-sama.

Selepas berkahwin Watie dan Shuib sering berkongsikan tentang rumah tangga mereka dan juga banyak masa yang terluang bersama anak-anak dan bukan itu sahaja malah jika suami sibuk bekerja dan Watie yang banyak menghabiskan masa bersama anak-anaknya.

Selepas mereka berkahwin, netizen mulai menyedari bahawa Watie benar tulus ikhlas berkahwin dengan Shuib dan netizen mula menyukai Watie menjadi peminat dan pengikut setia kepada Watie.

Melihat daripada senyuman yang diberikan oleh anak-anak, mereka jelas terpancar muka kegembiraan dan keikhlasan yang ada kepada anak-anak. Dan apabila Watie memberikan kasih sayang yang benar tulus ikhlas saya anak-anak juga turut gembira.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan oleh Watie ini, bukan sahaja anak-anak yang gembira malah Watie juga turut teruja untuk masuk kepada kedai MommyHanna tersebut.

Dan banyak sangat pilihan yang membuatkan mereka rambang mata namun setiap yang anak-anak mahu Watie yang berbelanja.

Watie dan Shuib kini tampak serasi dan mereka selesa berkongsi kenangan-kenangan mereka kepada media dan juga peminat mereka. Sesuai hingga kini dan Shuib lebih sibuk dari sebelumnya dan Watie yang banyak menguruskan hal-hal kecil.

Seronok melihat denyuman yang diberikan oleh Dekta dan Mateen, malah Watie juga melayan seperti anak beliau sendiri. Yang lebih seronoknya mereka sangat jujur dalam perhubungan. Itu yang paling penting, Watie memang seorang ibu yabg sangat mithali.

Ramai yang memberikan komen-komen pada perkongsian Watie. Malah setiap perkongsian yang Watie muatnaik akan mendapat seramai yang menyukai perkongsian beliau. Semuanya adalah pengikut yang setia dan benar ikhlas. Lihatlah antara komen mereka.

Ramai yang kurang jelas apakah Watie tidak merasa mrah jika Shuib mengingati arw4h Sarah, Watie sudah menyatakan beliau tahu siapa Sarah dihati Shuib.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!