Connect with us

Hiburan

“Alhamdulilah Sweet dah mengandung, berapa bulan dah” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 917cb56c799996d8774e08d5492de306 Scaled

Kegembiraan pasangan selepas berkahwin adalah salah satunya mempunyai zuriat sendiri, sudah menjadi kegembiraan apabila keutamaan yang penting adalah mempunyai anak dan menjadi seperti ibu bapa kita sendiri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sweet Qistina dan juga Adam Lee telah berkahwin pada hari jadi Sweet sendiri sebagai tanda hadiah kepada Sweet Qistina dan kini tampak Sweet sudahpun mempunyai baby bum dan hamil pada usia yang muda.

Sebenarnya beruntung hamil pada usia yang muda dek kerana boleh mempunyai boleh anak yang ramai dan salah satunya adalah kesihatan yang baik untuk kehamilan yang baik juga.

World Wide24.com E2b93f3c2a2b34e859d4a58dd6112270

Perkongsian dengan sekeping gambar yang sudah mempunyai perut yang besar iaitu baby bum membuatkan netizen menjadi tanda tanya malah ada juga netizen yang sudah mengetahui bahawa Qistina telahpun hamil dek kerana perubahan fizikal beliau.

Adam Lee Dan juga Sweet Qistina tidak merancang buat kehamilan, mereka mahukan anak yang sihat dan juga cukup sifat adalah cukup untuk sesuatu pasangan, yang tidak memilih untuk mempunyai anak.

World Wide24.com 346613a661e4bad6aaebec442d87bf6c

Lihatlah gambar perkongsian yang dikongsikan oleh Sweet Qistina ini memang itu adalah watak yang dilakonkan di dalam drama terbaharu beliau namun sebenarnya beliau sudahpun hamil tetapi belum mengumunkan kepada media serta masyarakat.

Memilih untuk menyembunyikan lagi kandungan beliau adalah hak milik beliau dan juga suami ini adalah kerana demi menjaga kesihatan beliau dan peminat yang tidak sabar untuk menantikan kelahiran anak mereka apatah lagi Sweet Qistina sama cantik dan sama sepadan dengan Adam Lee.

World Wide24.com Cd2c9a5d410156354d005ef9fc796736

Begitu juga Adam Lee yang kacak sudah pasti anak mereka ini nanti comel belaka kehadiran anak baharu ini akan melebih menguatkan silaturahim antara dua belah keluarga dan hubungan suami isteri juga semakin erat dan akrab. Apatah lagi membesarkan anak bersama-sama.

Lihatlah antara komen-komen peminat yang sudah mengetahui bahawa Sweet Qistina telahpun hamil ada segelintir peminat yang masih belum tahu berapa kandungan umur Sweet Qistina dan juga mereka tidak menyangka bahawa Sweet Qisstina telahpun hamil. Lihatlah komen-komen netizen.

World Wide24.com 15fe23e22df92eacb17b0d9d6bc40699

Sebenarnya kita tidak boleh menentukan jantina anak-anak tetapi terima dengan seadanya sekiranya bukan yang kita inginkan anak-anak adalah anugerah dan amanah yang perlu kita jaga Supaya mereka membesar dengan baik.

Sumber: ig sweetqistina

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!