Connect with us

Hiburan

“Alah sediihnya dgr, bila Mateen pelok mummy mcm pelok ibu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Cb37271c10ae1024c1c6040f3a263437

Bila mendengar nama isyeri Shuib, memang terus akan wujud perasaan kagum dan respeck kepadanya apatah lagi selepas berkahwin semakin meningkat baik namanya, jika sebelum berkahwin banyak halangan dan kecaman yang harus diterima namun beliau tabah dan terus menguatkan semangatnya dan bersesia menghadapi pelbagai ujian bersama Shuib. Begitu juga anak-anaknya yang sangat sayang akannya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Watie, 39. Seorang yang sangat berdikari bahkan beliau seorang yang rajin bekerja, jika sebelum ini tidak terlihat nama Watie dimedia akan tetapi selepas berkahwin dengan Shuib ia lebih semakin dikenali.

World Wide24.com Ac8d19e954ce34c9c7853ce952dde719

Bila disoal tentang anak Watie hanya tersenyum kerana sememangnya ia benar ikhlas menyanyangi. Sebenarnya anak-anak juga sangat sayang pada Watie kerana mereka memang benar merasai bahawa Watie sebagai penganti arwh ibunya.

Paling sediih part Mateen mengatakan bahawa setiap kali pelok mummy pasti Mateen akan merasai seperti Mateen sedang memelok ibunya,  patut nampak sering Mateen memelok mummynya dengan erat. Betapa rindu hati tersebut.

World Wide24.com D8b2e8ac0e26d93238315a41e0ea6fca

Perkongsian ini ketika penggambaran untuk Cubremi, produser produk tersebut membuatkan soalan yang perlu dijawap oleh Watie. Ramai merasa seb4k dek kerana perkongsian ikhlas ini. Rasa macam sekejap masa berlalu.

@cubremi

Terubat rindu anak-anak dekat arwah ibu

♬ Pretty song that imaged a sleeping baby – Azuline

Jelas keikhlasan dan kasih sayang yang tulus daripada Watie bahkan beliau juga masih belum mempunyai anak sendiri sehingga benar menyanyangi anak Shuib dan beliau tidak mengatakan bahawa ia adalah anak tiri namun mengakui ia adalah anak sendiri.

World Wide24.com Ac0a4ee176d824e5b7f33fc52466596e

Setiap kali perkongsian mengenai anak dan Watie sudah pasti ramai masyarakat dan netizen akan menyukai perkongsian itu malah mereka sudah tahu sedikit sebanyak tentang itu kerana mereka mengikuti perkembangan ahli keluarga ini.

Pelbagai komen yang diberikan turut merasa sediih dan sebaak dek kerana mendengar luahan kata Watie, meskipun beliau tidak mempunyai anak sendiri lagi akan tetapi beliau mempunyai sifat keibuan yang tinggi.

World Wide24.com 1e9afcd8be128aa1265b1e7a06fb798d

Ramainya yang sentiasa sokong dan sentiasa berada disisi dan di belakang Watie dan sentiasa memberi sokongan kepada Watie meskipun tidak mengenalinya. Kerana sikap positif yang ada pada dirinya membuatkan orang ramai menyukainya.

Sumber: tiktok cubremi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!