Connect with us

Hiburan

“Aku ingatkan dia bawa cerek air, nasib xde sumbunya itu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com A703a9a636bbc019eadb41246517b5d7

Bila sahaja artis memperagakan pakaian sudah pasti akan berhias dengan pelbagai gaya. Daiyan Trisha dilihat hadir pada sebuah majlis dan memperagakan pakaian dan terlihat juga beg yang dipegang oleh Daiyan sangat menarik perhatian. Bukan itu sahaja ramai yang tertarik dan memberikan komen mengenainya. Daiyan juga suka akan beg tersebut dan sudah pasti ramai bertanya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Mengapa ramai bertanya adalah ini kerana beliau membawanya seperti sebiji cerek lama tanpa muncungnya. Bila ditenung lama barulah seperti kelihatan ia sebuah beg yang unik dan rare betul. Daiyan seorang yang berkeyakinan tinggi apabila melaram dengan bag seperti itu.

World Wide24.com 4ec4a57c3664a2eff6332310a24c4862

Jarang-jarang menjadi bualan netizen akan tetapi Daiyan memang seorang yang mempunyai kriteria yang menarik bahkan beliau juga seorang yang cantik rupawan. Melihat perkongsian berikut, ramai tertarik akan beg yang dibawa olehnya.

Ramai yang mengakui bahawa beg Dayan Trisya pakai itu sama seperti cerek mak mereka di rumah malah ada yang menyatakan bahawa ceret mak mereka yang diambil oleh Daiyan, beg tangan Daiyan Trisya tersebut memang lain dari yang lain. Beliau seorang yang sentiasa mahu kelainan namun tidak berlebih-lebihan.

World Wide24.com E03ce3ff639046488ff9969d84c2c347

Lihatlah perkongsian beliau dengan penuh gaya, malah ramai yang memuji beliau cantik semulajadi meskipun begitu beliau tidak pernah melupakan bahkan beliau sentiasa memberikan senyuman yang ikhlas kepada semua peminat dan orang yang terdekat.

Beliau masih aktif di dalam dunia lakonan dan beliau seringkali mendapat watak-watak yang mencabar, beliau juga seorang yang sukakan aktiviti lasak bahkan beliau tidak memilih untuk berkawan sesiapa sahaja yang mengenalinya pasti akan menjadi kawan beliau.

World Wide24.com 991fec2cd43d452c0644510bdf06f73d

Ramai yang melihat cara pemakaian beliau agar menjadikan ramai yang tertarik kepadanya bahkan meskipun beliau memakai beg seperti cerek akan tetapi masih ramai meminatinya dan memuji kecantikannya jika sudah cantik pakai apa pun mesti cantik, apatah lagi beliau seorang yang berkeyakinan tinggi.

Ramai juga yang memberikan komen-komen mengenai beg tersebut malah ramai juga yang perasan beg itu seperti cerek kerana terlalu keras namun yang membezakannya adalah tidak ada sumbunya. Jika ada pasti ramai yang tak tahu itu beg kerana melihat ia seperti cerek.

World Wide24.com 5b4a6cf0802be8d90b7eaccf7c827617

Daiyan Trisha kini lebih banyak mendapat tawaran berlakon dan semakin banyak. Begitulah murah rezeki beliau beliau tidak pernah men0lak jika tidak bertentangan waktu kerja beliau yang lain-lain, yang sentiasa menjaga kerjanya dan sentiasa menerima watak baharu jika ada yang ditawarkan.

Sumber: ig daiyantrisha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!