“Walaupun suka menunjuk tapi baik tak kedekut ” – Datin Shahida

Alahai, patut la Dato Aliff selalu di murahkan rezeki, Tips paling berguna yang boleh kita amalkan para suami semua jangan kedekut pada isteri, bahagiakan isteri, kalau kita mampu selalu lah bagi hadiah pada isteri, membelanjakan duit untuk membahagiakan isteri insyaAllah akan di buka pintu rezeki melimpah ruah. Untung Datin dapat handbeg baru dari Dato.

Datin shahida turut komen di ig suaminya

“Confius.. tolong pilihkan… warna mana paling lawa utk .. sy beli utk wife sy?? nak buat suprise walapun dia x suka saya sukaa..

“Saya nak belikan 2 beg jee.. tpi 3 beg ni lawa smuaa disebbkan wife sy jenis x kesah sy amat suka kalau dia nampak class jadi beg kena class sesuai dgn saya.. biasanya saya belikan 3bulan 2beg,” tulisnya di ruangan komen.

Yang penting, menerusi perbualannya bersama pekerja butik turut tertumpu kepada harga bagi seunit big yang dipilih, hingga ada yang mencecah sekitar RM14,300!

Aliff Sukri hadiahkan isteri beg tangan RM300,000

Bertuah Datin Shahida, semasa birhday Datin ke 30 Dato Aliff ada menghadiahkan beg tangan dan sebuah kereta range rover.

Beg tangan itu diberikan Aliff sempena ulang tahun kelahiran isterinya, Datin Nur Shahida bernilai RM 300 ribu.

Memang betul lah Datin Shahida bagitahu umum, walaupun Dato Aliff suka menunjuk tetapi dia sangat baik hati dan tak kedekut. Menurut Datin Shahida sebelum ini, Dato Aliff juga wajib belanja Datin umrah tiap tiap tahun. Alhamdulillah semoga Dato dan Datin lebih di murahkan rezeki.

Sumber : Ig aliffsyukriterlajaklaris

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*