Suami terkjut dengan hadiah unik dari Elfira Loy. Pertunjukan Bunga APl live depan rumah

Semalam, Elfira atau nama sebenarnya, Nurul Elfira Loy telah menyambut hari kelahiran suaminya, Faris Anuar.Turut dirai ialah hari jadi model, Rita Nadira yang juga teman rapat kepada adiknya, Ezzrin Loy. Menariknya, bintang berkenaan dilihat meraikan sambuutan ulang tahun keduanya dengan cara tersendiri, iaitu dengan ‘pertunjukan bunga api’, sesuai dengan mood raya yang masih disambut.“Happy Birthday again , fariskanuar . Nah hadiah fireworks , exclusive depan rumah untuk awak. Best Raya so far, ” tulisnya.

V1deo,

Malah, momen sama turut dikongsikan bakal ibu ini menerusi Insta Stories.

Pasti kos pertunjukan bunga ap1 ini bukan murah dan menelan belanja yang tinggi. Namun demi insan tercinta, dan sambuutan ini hanya setahun sekali pastinya beliau tidak lokek untuk membahagiakan suaminya sendiri.

Antara komen netizen : 

hurunaisyah_ Aauuuuu. Sweet nyaaaaaaa  semoga kelurga el dilindungi Allah dan para malaikat

dayangrozalina. sanah helwah Faris.. semoga bahagia hingga ke jannah dengan isteri tersayangg

Eja shariza , Semalam jiran sebelah umah mak aku buat open house siap ade bunga api lagi, dah mcm malam tahun baru pulak bunga api nyer.. Xde pulak heboh2

Zack Zio, Satu2 nya pasaangan di dunia yg sambut birthday ada bunga api depan rumah.. Bole masuk dalam buku sejarah ni..

Eyda Diyana, Alamak kt kg ari2 ada firework org pasang time raya cntik2..x tggu birthday pn…

Faiznur Fatimah , Lantak la. Nak firework depan rumah ke, nak bakar dengan rumah2 sekali pun aku tak kisah. Penat dah tengok kisah hidup kau je lalu kat fb aku ni .reporter kurang kerja.

Cik embun kembali, Ok . Aku dah booking tiket ke maldives utk khabarkan berita gembira ini pada adik aku, dia keje kat sana .. tak sabar nya ..

Chitah, Ada duit semua boleh
Klu sy laBeli terus kilang tu leh main sebulan tanpa henti sempena bulan kelahiran dia.

Muhammad Reza, Dimana istimewa nya?
Lain lah husband die belikan selipar jepun disalut emas,belikan sebijik banglow barulah war² kan..setakat bunga api..?
Jiran ak tiap tahun open jual bunga api..die tokey bunga api tau..Skang ni ak punya top fan mana?asal hilang..

Julia Harish, dulu belanja x nak helicopter.. Now husben belanja bunga api.. Hebat mu

Sumber : MH via celotehsaje

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*