“Perangai semua sama gil4-gil4” – Netizen

Adik-beradik adalah d4rah dag1ng kita dimana mereka adalah sahabat kita dari kita kecil. Dalam hubungan adik-beradik ini, pasti ada yang tidak ‘ngam’ antara satu sama lain. Namun tak boleh dinafikan juga ada adik-beradik yang punyai kata sepakat dan senang bersama apabila berjumpa. Kiranya walaupun masing-masing punya keluarga, hubungan adik-beradik lah yang membuatkan kita sama-sama mahukan keharmonian dalam kekeluargaan.

Seperti diketahui, Emma Maembong adalah diantara artis-artis yang punyai adik-beradik yang ramai dan ada juga yang memasuki dalam bidang lakonan seperti beliau. Merupakan anak yang ke 9 dalam 11 adik-beradik, beliau tetap memegang erat prinsip kekeluargaan dalam diri beliau dengan sentiasa gembira bersama adik-beradik lain.

Baru-baru ini, Emma Maembong berkongsi momen beliau bersama adik beradik perempuan beliau membuat video. Dalam video berkenaan, terdapat Coddy Maembong, Shikin Maembong, Beby Maembong, Chacha Maembong dan Emma sedang cuba buat nyanyian berkumpulan lagu ‘I Will Survive’.

Kelihatan betapa eratnya keakraban antara Emma dan adik beradik perempuannya. Mereka senang untuk bergurau bersama walaupun ada antara mereka sudah berumur agak tua. Masih ‘sporting’ dan boleh melayan adik-adik bawah mereka.

Para netizen sangat terhibur melihat keakraban adik beradik ini dan mengatakan mereka semua punyai perangai yang ‘gil4-gil4’ apabila berjumpa.

Kita patut contohi keluarga Emma dengan melihat toleransi dan memahami antara adik beradik tersebut. Walaupun perkara serius macam mana pun, kita dengan adik-beradik harus cuba punyai rasa timbang rasa dan ada kata sepakat antara satu sama lain.

Sumber : ig emma_maembongofficial

Artikel ini disediakan oleh world-wide24 . Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*