“Patut lah peruut besar, baby sihat elok” – Netizen

Kehadiran seorang anak itu pastinya membawa kebahagiaan dan keserian dan rumahtangga. Setiap paasangan yang baru berkahwin pasti akan terdetik untuk mempunyai anak untuk menceriakan seluruh ahli keluarga. Sudah diketahui semua Elfira Loy dan paasangan menunggu saat bahagia berjumpa anak kelahiran sulung mereka. Semalam Elfira Loy telah selamat melahirkan anaknya di Andorra Women and Child Hspital.

“Semalam tidur bagai dibuai mimpi , every minutes in the labour room , every pain , ever moments i went through dia recap balik.Yaa Allah macam tak percaya. Terima kasih Yaa Allah , terima kasih keluarga , terima kasih sahabat , terima kasih semua yang mendoakan kami .

ITS A BABY BOY  . .
Muhamad Rayyan Khalaf bin Muhamad Faris. Born yesterday , the 1st of October 2019 at 5.40pm weighing 3.68kg . Secara normal . Alhamdulillah syukur we are so greateful for our healthy little boy . Our world feels complete and our hearts are full with unconditional love. Love you my babyboi ” Elfira Loy di laman instagramnya.

Rakan-rakan artis juga mengucapkan tahniah dan bersyukur Elfira selamat melahirkan Muhammad Rayyan Khalaf semalam dan memuji bayi Elfira sangat comel.

Para netizen juga turut meraikan kelahiran Baby Rayyan dan mengucapkan tahniah kepada Elfira Loy dan pasaangannya. Ada juga yang membuat andaian bahawa dek kerana peruut Elfira besar ketika beliau mengandungkan Rayyan, Baby Rayyan keluar besar dan sihat. Rata-rata semua mengucapkan tahniah dan selamat berpantang kepada Elfira.


Alhamdulillah, kami juga menumpang kegembiraan Elfira. Kami doakan semoga masa berpantang Elfira berjalan lancar dan ibu dan anak dua dua dapat sihat kembali seperti biasa.

Sumber : Ig elfiraloy

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*