“Hadiah paling indah untuk hari lahir saya, terima kasih Allah ” – Ibu tiri Nabila Huda

Baru baru ini tular tentang luahan dan ucapan khas nabila huda buat ayahnya amy search dalam instagram miliknya membuatkan ramai tertanya tanya dan sedih. Netizen juga turut mendoakan yang baik baik buat mereka sekeluarga. Semalam kita di kejutkan dengan berita gembira yang keluarga amy search telah bersatu, dalam satu majlis kejutan hari jadi ibu tirinya.

Alhamdulillah, syukur terserlah kegembiraan di wajah mereka terutamanya nabila huda, impiannya dan doanya kini telah termakbul. Jom kita baca luahan ibu tirinya di bawah

“Hadiah yg paling indah untuk hari lahir saya, terima kasih Allah SWT. Doa yang terjawab. Aku redha dan ikhlas segala dugaan dan ujian buat kami.

“Alhamdullilah. Thank You so much untuk mereka yang tidak putus-putus mendoakan kami sekeluarga. Terima Kasih kakakku ‘my Superwomen’ Erma Fatima tidak terbalas jasa kakak. We love u as always.

“Abil kupu_kupu kami mohon maaf selama ini kami kurang beri perhatian dan mendengar masaalah u. Alhamdullilah semoga kejadian ni dapat mengeratkan lagi hubungan kita sekeluarga. Aminnn. We love u too.

“Terima Kasih Bert kerana menjadi menantu yang baek dan banyak bersabar,” demikian luahan ibu tiri Nabila Huda iaitu Norhasniza Hassan atau Nourish ketika majlis kejutan hari lahirnya.

“After 16years finally untuk hadiah yang terindah. Terima Kasih untuk kejutan hari lahir ini sgt bermakna buat i, semoga ini akan mematangkan kita semua untuk hari yang lebih baik,” ucap Nourish lagi buat suaminya Amy Search.

Alhamdulilah, moga hubungan mereka akan bertambah erat selepas ini. Amy search juga memberi ucapan sempena hari lahir isterinta di ruangan instagram miliknya.

Happy Bday sayang dn ini hadiah terindah dri Allah buat mu. Alhamdulillah… Senyum lah kerna aku ingin hati mu tersenyum selalu. Aku cinta kamu dri hari itu hingga ke Jannah. Alhamdulillah qasander amysearch

Ramai juga rakan artis gembira dengan berita ini dan mendoakan yang baik baik untuk keluarga ini. Nabila Huda atau lebih di kenali sebagai kupu kupu nama instagramnya turut memberi reaksi love di ruangan komen.

V1deo kjutan,

V1deo Nyanyi lagu bday sama2,

Sebelum ini, nabila huda meluahkan rasa sedihnya dan ucapan selamat hari bapa di dalam instagram miliknya. Jom kita baca sekali lagi luahannya di bawah.

Dear papa,
Tak Kira berapa jauh, berapa tahun kite tak berjumpa ,apa jua pun keadaan Yang kite lalui , abil just Nak papa tau, you’re always on my mind. Every single minute and second I will always miss you. I miss everything about you. Your laugh , your jokes , the way you talk , Your cooking ,The way you explain to me the Same thing repeatedly every year.

Walaupun waktu yang kite bersama tu kurang ,bila ingat all the memories , abil akan senyum sendiri..You know we never had a chance to spend our time together since I was young. Kite Tak pernah ada peluang like 2 of us travel and buat benda macam Anak and bapak orang lain.

Every time I went to my friend’s house, abil jealous nampak relationship dorang dengan their own dad . Abil Nak Pluk papa, hold your hands , dating berdua. I Never Had a chance. I just want you to know that I never blame you or mama because both of you separated and I kena go through hidup yang tak sama macam orang lain. I always adore you ! You’re my idol..

You’re the coolest dad that I ever had ! No one can replace you..I know I’m not a good daughter dari mata some orang. I know there’s a lot of people out there kept on talking bad about me. Anak derhaka la,lupa bapak la Itu la Ini lah..I think you know me better, you know what I’m doin.. It doesn’t matter how hard orang cuba Nak jauh kan kite dengan pelbagai drama, you’re always in my heart papa.

If you hate me pun , I still love you so much. Because I love you so much, abil krbankan our relationship..Just to make you and other people happy..You’re too old Nak go through same shit , drama here and there in your life..Maybe we don’t belongs to each other cuz banyak sangat rintangan Nak kena lalui.I’ll pray for your happiness papa.

Papa dah ada your own family..You deserve to be happy! Abil akan sentiasa tunggu message or call from you..Abil redha mungkin Ini lah jalan Yang Sudah tertulis Untuk hidup kite berdua..Abil sentiasa maafkan papa whatever Yang papa buat abil terasa or buat abil sedih. Abil doa kan papa sentiasa Di berikan kesihatan Yang baik. Abil sayang papa and abil rindu papa sangat..Happy father’s days Suhaimi bin Abdul Rahman

Min doakan agar keluarga ini terus bahagia dan hubungan mereka akan terus utuh sampai bila bila. Amin

Sumber : Ig kupu_kupu, qasander, aku.amysearch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*