“Abil akan sentiasa tunggu message or call from papa”, Luahan Nabila Huda untuk Amy search sempena hari bapa buat ramai tersentuh

Sempena hari bapa, Nabila huda memberi ucapan untuk papanya amy search di ruangan instagram miliknya. Ucapan dan luahan nabila huda juga memberi pelbagai persoalan kepada netizen. Rata rata netizen juga meluahkan rasa sedih dan mendoakan yang baik baik kepada nabila huda dan amy search. “Abil nak pluk papa, hold your hands dating berdua. I never jad a chance ” – Nabila huda. Luahan hatinya sangat menyentuh hati kita sebagai seorang anak. Jom kita baca luahan penuh di bawah

Dear papa,
Tak Kira berapa jauh, berapa tahun kite tak berjumpa ,apa jua pun keadaan Yang kite lalui , abil just Nak papa tau, you’re always on my mind. Every single minute and second I will always miss you. I miss everything about you. Your laugh , your jokes , the way you talk , Your cooking ,The way you explain to me the Same thing repeatedly every year.Walaupun waktu yang kite bersama tu kurang ,bila ingat all the memories , abil akan senyum sendiri..

You know we never had a chance to spend our time together since I was young. Kite Tak pernah ada peluang like 2 of us travel and buat benda macam Anak and bapak orang lain. Every time I went to my friend’s house, abil jealous nampak relationship dorang dengan their own dad . Abil Nak Pluk papa, hold your hands , dating berdua.

I Never Had a chance. I just want you to know that I never blame you or mama because both of you separated and I kena go through hidup yang tak sama macam orang lain. I always adore you ! You’re my idol..You’re the coolest dad that I ever had ! No one can replace you..I know I’m not a good daughter dari mata some orang. I know there’s a lot of people out there kept on talking bad about me. Anak derhaka la,lupa bapak la Itu la Ini lah..

I think you know me better, you know what I’m doin.. It doesn’t matter how hard orang cuba Nak jauh kan kite dengan pelbagai drama, you’re always in my heart papa.If you hate me pun , I still love you so much. Because I love you so much, abil krbankan our relationship..

Just to make you and other people happy..You’re too old Nak go through same shit , drama here and there in your life..Maybe we don’t belongs to each other cuz banyak sangat rintangan Nak kena lalui.I’ll pray for your happiness papa. Papa dah ada your own family..You deserve to be happy! Abil akan sentiasa tunggu message or call from you..

Abil redha mungkin Ini lah jalan Yang Sudah tertulis Untuk hidup kite berdua..Abil sentiasa maafkan papa whatever Yang papa buat abil terasa or buat abil sedih. Abil doa kan papa sentiasa Di berikan kesihatan Yang baik. Abil sayang papa and abil rindu papa sangat..Happy father’s days Suhaimi bin Abdul Rahman

Setiap bait bait katanya memberi seribu makna dan persoalan. Kata kata Nabila seperti dia sedang bersedih, dan sangat merindui papanya amy search.

“Abil akan sentiasa tunggu message or call from you” – Nabila Huda

Apa sebenarnya yang berlaku antara mereka? Kita doakan semoga semua di permudahkan dan baik baik sahaja.

” Abil redha mungkin ini lah jalan yang tertulis untuk hidup kita berdua.. Abil sentiasa maafkan papa whatever yang pap buat abil terasa or sedih “- Nabila huda

Adakah mereka ada konflik sebelum ini?

Antara komen netizen

iamyraann, Jumpa la papa u abil. Peduli kan org lain. Jgn ntn terlambat menyesal pula. Papa u bkn muda lagi. Kita yg muda kadang ada yg ‘pergi’ awal. I doakan u dan papa u kembali bersatu .

reen06051, May Allah ease everything. You know what.. ada hadis mengatakan ganjaran yg teramat besar kpd sesiapa yg memulakan menyambung silaturrahim.. Allah x pandang sesiapa yg memutuskan.. tapi Allah pandang pada yg menghubungkan silaturrahim.. dan kita sebagai anak.. mengalahla.. hubungkan semula.. tak rugi sesen pun. nasihat ikhlas dari saya.

ninamirdad98, knpa nak tggu papa call or message abil, bukan anak sepatutnya buat tu dulu ke? btw be strong abil, ada sesuatu yang indah menanti antara abil dan papa abil.

iamqueen2u, Semoga dipermudahkan segala urusan Abil dan papanya
Ive been there, same like u Abil, been separated from my own father 10 years ago,but this 2019 Aidilfitri Alhamdulillah we’ve been reunited ihsan dan atas usaha my little sister ainn.shariff and my only brother in law mohdhanafiii.Jangan putus doa Abil. Kasih anak dan ayahnya takkan dpt dipisahkan sampai bila2 cos drah yang mengalir adalah drah daging yang sama…
Saya doakan moga Abil disatukan semula dgn papa aku.amysearch. Aminn yaa Rabbal Alamin

Sumber : IG Nabila huda, kupu_kupu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*